Naslovnica2024-05-22T18:32:50+02:00

Tvrtka LOVATO ELECTRIC d.o.o. osnovana je 01. travnja 2019. godine preuzimanjem dijela tvrtke KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČE d.o.o. od strane tvrtke LOVATO ELECTRIC SPA. LOVATO ELECTRIC osnovan je 1922. godine u Bergamu u Italiji. U privatnom je vlasništvu i već ga četiri generacije vodi ista obitelj poduzetnika.

Osnovna djelatnost novoosnovane tvrtke je razvoj i proizvodnja grebenastih i rastavnih sklopki. Bitan segment poslovne strategije tvrtke je postizanje zadovoljstva kupaca isporukom kvalitetnih i pouzdanih proizvoda i usluga što podrazumijeva prepoznavanje potreba i zahtjeva kupaca tijekom razvoja, proizvodnje, isporuke i eksploatacije proizvoda.

Sustavni pristup upravljanju kvalitetom ostvaruje se i unapređuje prema zahtjevima norme ISO 9001 što podrazumijeva ostvarivanje postavljenih ciljeva i trajno poboljšavanje poslovnih procesa.

Posebna briga posvećuje se zaštiti okoliša za dobrobit svih zainteresiranih strana. U tom smislu težište je na razvoju proizvoda i primjeni tehnologija sa što manjim nepovoljnim utjecajem na okoliš, uz racionalnu upotrebu energije i materijala. Politika i ciljevi zaštite okoliša ostvaruju se primjenom sustava upravljanja okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001

NAJNOVIJE VIJESTI

Tvrtka LOVATO ELECTRIC SPA Bergamo, Italija, preuzela je tvrtku KONČAR LE d.o.o. Zagreb, Hrvatska

11. travnja 2019.|

Tvrtka LOVATO ELECTRIC SPA Bergamo, Italija, preuzela je tvrtku KONČAR LE d.o.o. Zagreb, Hrvatska, koja je bila dio tvrtke KONČAR-NSP. Transakcija je uspješno realizirana 11. travnja 2019. Ova akvizicija [...]

Go to Top