Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Tvrtka


LOVATO Electric S.P.A.(sjedište tvrtke i proizvodni pogoni u Bergamu, Italija)

Tvrtka Lovato Electric S.p.A. osnovana je 1922. godine i od tada se fokusira na razvoj i proizvodnju industrijskih sklopnih uređaja koji se koriste kod izrade strojeva, gradnje električnih postrojenja kao i od strane električara. Kao srednje velika obiteljska tvrtka kroz četiri generacije, Lovato Electric je svojom kvalitetom, uslugom i inovacijama nadmašio globalne konkurente, a danas je prisutan u više od 100 zemalja s 15 podružnica i više od 90 agenata.

Lovato Electric prava je alternativa, posebno za srednje tvrtke na području izrade strojeva i upravljačkih ormarića, kao i za rješenja za upravljanje energijom.

Naša široka linija proizvoda s više od 18 000 vrsta kreće se od klasičnih elektromehaničkih sklopnih uređaja poput sklopnika, rastavnih sklopki, motorskih prekidača, upravljačkih i signalnih uređaja, krajnjih sklopki, zaštitnih i vremenskih releja itd., do vrhunskih mjernih uređaja, proizvoda za upravljanje energijom i softvera, programabilnih logičkih regulatora, pogonske tehnike i ostalih elektroničkih uređaja koji se mogu koristiti širom svijeta.

Lovato Electric je svjetski poznat u području upravljanja energijom po brojilima energije, mrežnim analizatorima, nadzorom agregata za slučaj nužde i automatskim uređajima za preklapanje.

Asortiman proizvoda nadopunjuju ljubazni, kompetentni zaposlenici te brza i jednostavna usluga.


Impressum

LOVATO KONČAR d.o.o.
Borongajska cesta 81b
10002 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 2369 203
Fax: +385 (0)1 2395 659
Email: info@LovatoKoncar.hr

Homepage: www.lovatokoncar.hr


 

 

 

ArhivaArhiva

Novi proizvodi