Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Novi okidač podnaponski za motorske prekidače


ArhivaArhiva
Stranica 7 od 38     

Novi okidač podnaponski za motorske prekidačeOsmišljen za zaštitu i sigurnost strojeva, posebno onih opasnih, LOVATO Electric podnaponski okidač objedinjuje inovaciju s funkcionalnošću.

Njegova glavna zadaća je isklapanje motorskog prekidača kad nestane napajanja i na taj način spriječiti da se motor neočekivano pokrene kada se napajanje ponovno uspostavi. Primarno se koriste kod malih strojeva, kod kojih se pokretanje i zaustavljanjem motora vrši isključivo motorskim prekidačem.

Pažljivo konstruiran za neprekidni rad, novi podnaponski okidač SM1X15 ... P također je idealan za isklapanje motorskih prekidača u nuždi putem tipkala ili krajnjih sklopki ugrađenih unutar plastičnog kućišta montiranog na zidu u blizini stroja.

SM1X15 ... P  ima još jednu prednost u odnosu na standardne proizvode: ugrađeni su NO pomoćni kontakti s ranijim uklopom.
Ova funkcija znači da kad se sklopka motora postavi u položaj OFF, zavojnica se isključi, što prekida potrošnju energije i njene termičko gubitke. Još jedna karakteristična osobina proizvoda je da se on može koristiti za isključenje napajanja pomoću komponenata koje su serijski spojene na svitak  podnaponskog okidača (kao što su tipke za isklapanje u nuždi i krajnje sklopke).

Dostupna su 4 broja dijela ovisno o naponu svitka.

Okidač je širok samo 18 mm i montira se brzo i jednostavno na desnu stranu motorskog prekidača SM1P.

Ova prigradnja ima stupanj mehaničke zaštite IP20 te CULus i EAC odobrenja.

Saznaj više

 

 

Stranica 7 od 38     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi