Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Novi automatski uređaj za preklapanje ATL601


ArhivaArhiva
Stranica 19 od 41     

Novi automatski uređaj za preklapanje ATL601LOVATO Electric proširuje svoju ponudu automatskih uređaja za preklapanje s novim ATL601.
Cijeli niz funkcija i postavki omogućuje individualno prilagođavanje zahtjevima korisnika i aplikacijama.
Prava novost je njegovo napajanje: uređaj ATL601 koristi istosmjerno napajanje 12-24V, bilo baterijom (kod agregatskog napajanja) ili standardno 24V istosmjerno napajanje

Pored ovoga, ATL601 se može koristiti u bilo kojoj konfiguraciji (mreža - mreža, mreža - generator i generator - generator) i omogućuje nadzor i prebacivanje između dva izvora napajanja

S prednje strane uređaja nalazi se optički USB priključak koji je postao standard komunikacije za najnoviju generaciju proizvoda LOVATO Electric - omogućava povezivanje preko USB-a ili Wi-Fi-ja na PC, tablete i pametne telefone (koristeći prigradnje CX01 i CX02). Optoizolacijski dio omogućuje sigurnu komunikaciju za programiranje i / ili razmjenu podataka.

LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem znatno pojednostavljuje programiranje i očitavanje podataka i informacija o statusu, čak i u slabo osvijetljenim prostorima.
Sve su tekstualne poruke dostupne na 5 jezika (talijanski, engleski, francuski, španjolski i njemački). To korisniku omogućuje lak i jednostavan pristup pojedinim stranicama za očitavanje i unos podataka.

Ulazi i izlazi s tvorničkim postavkama pokrivaju uobičajene aplikacije. Po želji, korisnik ihmože prilagoditi svojoj aplikaciji koristeći veliki izbor parametara.

Kontroler bilježi sve statističke podatke koji se odnose na sustav, broj sklapanja, vrijeme rada pojedinih vodova sa ili bez opterećenja i još mnogo toga.
Budući da su ovi podaci dostupni, uvedena je nova funkcionalnost kako bi se olakšalo održavanje sklopnog sustava i omogućila dva alarma koja se pokreću kada se prekorači zadani broj sklapanja ili vrijeme rada.
Alarmi, svi sa konfiguracijskim svojstvima, signaliziraju crveni LED na prednjoj strani uređaja i skočni prozori na grafičkom zaslonu, zajedno s opisima alarma na odabranom jeziku

Novi ATL601 omogućuje nadzor, kontrolu i održavanje postrojenja bržim i učinkovitijim zahvaljujući softveru za konfiguraciju Xpress i aplikaciji SAM1 za iOS i Android, koja nudi jednostavnu lokalnu kontrolu povezanih uređaja s tabletom ili pametnim telefonom..

Saznaj više

Stranica 19 od 41     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi

Upravljanje energijom
HW i SW rješenja
Tvrtka