Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Novi GSM modem EXC GSM 01


ArhivaArhiva
Stranica 4 od 41     

Novi GSM modem EXC GSM 01EXC GSM 01 tvrtke LOVATO Electric idealno je rješenje za aplikacije koje zahtijevaju daljinsko aktiviranje relejnih izlaza i prikupljanje podataka o sustavu putem programabilnog SMS-a.

Softver za konfiguraciju tvrtke LOVATO Electric, EXC GSM SW, omogućuje korisniku kontrolu relejnog izlaza te digitalnih i analognih ulazi.
Softver je dostupan za besplatno preuzimanje s www.lovatoelectric.com/EXCGSM01/EXCGSM01/snp, i ne zahtijeva nikakvu instalaciju.
Jednostavan je za uporabu s logikom koja se temelji na događajima, uključujući aktiviranje digitalnog ulaza ili primanje prilagođenog SMS-a, na koje korisnik može odgovoriti bilo SMS-om ili glasovnom porukom odnosno prebacivanjem relejnog izlaza.

Sve se postavke mogu spremiti u datoteku kako bi se omogućila jednostavna replikacija konfiguracije za više GSM modema.

Proizvod također omogućava daljinsko isklapanje sučelja fotonaponskih i vjetroelektrana, kao što to zahtijeva dodatak M norme CEI 0-16.
Ostale tipične aplikacije uključuju: detekciju pragova temperature kotla, alarme razine spremnika za tekućinu, upravljanje opterećenjem temeljeno na vremenu i datumu, daljinski nadzor osvjetljenja i upravljanje klimatizacijskim sustavom, te alarmi za pokretanje unajmljene opreme.

Nadalje, analogni ulaz, kada je povezan s fizičkim senzorima (tlak, razina tekućine ili temperatura), omogućuje daljinsko izvještavanje putem SMS-a o trenutnim vrijednostima i alarmima na jedan ili više telefona kad se nađu anomalije..
Digitalni ulaz je prilagođen za preuzimanje statusa signala.

Modem EXC GSM 01 komunicira s mobilnom mrežom kako bi redovito ažurirao svoje interne postavke sata i vrijeme izlaska i zalaska sunca, kako bi mogao pravilno upravljati vremenski zakazanim događajima.
Nadalje, sustav koristi ćelije telefonske mreže za geolokaciju, tako da modem može poslati SMS kad se njegova lokacija promijeni u odnosu na mjesto na kojem bi trebao biti

Saznajte više

Stranica 4 od 41     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi