Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Nove rastavne sklopke serije GLC za struje do 315A


ArhivaArhiva
Stranica 17 od 45     

Nove rastavne sklopke serije GLC za struje do 315ANova serija rastavnih sklopki namijenjena je za struje od 160A do 315A (AC31B) Njima se može upravljati direktno na samom uređaju ili putem produžene osovine i ručice s mogućnošću zaključavanja. Velik broj prigradnji omogućuje prilagodbu različitim zahtjevima.

Tehnika sklapanja glavnih kontakata omogućuje im vrlo brzo djelovanje, te se mogu koristiti i u kategoriji upotrebe AC33B bez reduciranja parametara do 250A.

GLC rastavne sklopke se isporučuju unaprijed sastavljene u tropolnoj i četveropolnoj izvedbi, a njihove električne specifikacije, usprkos njihovoj maloj veličini (četveropolna verzija je široka samo 221 mm), čine ih kompatibilnim za bilo koju primjenu,. Mogu se montirati na montažnu ploču pomoću vijaka, bez ikakvih ograničenja s obzirom na položaj ugradnje.

Položaj kontakata može se vidjeti kroz prozorčić na prednjoj strani uređaja.

Rastavnim sklopkama se može upravljati izravno na uređaju ili pomoću nastavka osovine i ručice za za montažu na vrata upravljačkog ormara. Sve verzije ručki mogu se zaključati s lokotima u položaju "0". Ručke na vratima imaju najviši stupanj zaštite na tržištu - IP66 i NEMA Type 4x. Ručice za zaključavanje dostupne su s osovinama različitih duljina, a kako bi se spriječilo da vrlo dugačke osovine ometaju funkcioniranje samih vrata, dostupan je dodatni pribor koji usmjerava osovinu u kvaku kada su vrata zatvorena

Sve ručice na vratima udovoljavaju zahtjevima UL508A. Za slučaj kada je potrebno da stručno osoblje usprkos blokade ručice može otvoriti vrata u položaju ON, u ručku je ugrađen poseban mehanizam kojim se može upravljati samo alatom.

Velik broj prigradnji omogućuje optimalno prilagođavanje zahtjevima kupaca. Pored ručica i produženih osovina, postoje i blokovi pomoćnih kontakata, poklopci priključnica, međupolne pregrade. Ovaj se pribor može lako i brzo prigraditi bez alata.

Zahvaljujući svojim dimenzijama i mnogim prigradnjama, modularna GLC serija smanjuje zalihe, a istovremeno nudi optimalnu prilagodbu odgovarajućim zahtjevima.

Saznaj više

Stranica 17 od 45     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi

ArhivaArhiva

Najnovije vijesti