Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Nove LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljke


ArhivaArhiva
Stranica 8 od 38     

Nove LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljkeŠiroka primjena u industrijskim i komercijalnim aplikacijama za indikaciju statusa, LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljke serije Platinum dostupne su u 6 boja: zelenoj, crvenoj, žutosmeđoj, žutoj, plavoj i prozirnoj.
Paleta je proširena s novim vrijednostima napona napajanja

• 110VDC

• 220VDC

• 380...415VAC

Zajedno s onima koji su već dostupni (12VAC / DC, 24VAC / DC, 48VAC / DC, 110 ... 120VAC i 230VAC) znači još bolju pokrivenost zahtjeva primjene.

LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljke serije Platinum imaju električnu trajnost veću od 30 000 sati i potrošnju energije od ≤20mA.
Struktura ovih jedinica je monoblok, tj. pojedinačni kôd artikla pokriva u potpunosti indikator bez potrebe za dodatnim komponentama. Zahvaljujući kompaktnom kućištu i navojnom prstenu za učvršćenje, brzo i lako se montiraju u provrte promjera 22 mm.

Izrađene od poliamida, LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljke mogu se koristiti i u uvjetima jakog opterećenja na temperaturama okoline od -25 do + 70°C, zahvaljujući robusnoj konstrukciji i visokom stupnju mehaničke zaštite (IEC / EN: IP66, IP67, IP69K s prednje strane i IP20 sa stražnje strane, UL: Tip 1, 2, 3R, 4, 4X, 12, 12K s prednje strane).
Materijali od kojih su izrađene, čine ih otpornim na ulja i druge kemijske tvari tipične za industrijsku primjenu..

Nadalje, upotreba materijala i komponenti odobrenih od strane cULus čini Platinum LED integrirane jednodijelne signalne svjetiljke pogodne za sjevernoameričko tržište. Na raspolaganju je i niz dodataka, uključujući srebrne naljepnice i nosače naljepnica.

Saznajte više

 

 

Stranica 8 od 38     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi