Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Nova udarno-gljivasta tipkala


ArhivaArhiva
Stranica 18 od 48     

Nova udarno-gljivasta tipkalaTipkala LP9 s udarno-gljivastom tipkom tvrtke LOVATO Electric, posjeduju ergonomsko dizajniranu tipku s velikom površinom za jednostavno aktiviranje rukom, laktom ili nogom. Primjenjuju se kod zaustavljanja stroja s trenutnim djelovanjem.

Velika površina tipke osigurava trenutno djelovanje na strojeve i opremu, čak i ako rukovatelj ima zauzete ruke. Ovaj novi asortiman podijeljen je u dvije verzije: prvu čine tipkala s trenutnim djelovanjem tipke (dostupnu u sivo /crnoj ili sivo/crvenoj boji), a drugu s tipkom za nužni isklop "otpuštanje povlačenjem" (dostupno samo u žuto/crvenoj boji).

Tipka s trenutnim djelovanjem                            Tipka za nužni isklop (otpuštanje povlačenjem)


Izrađena od termoplastičnog materijala, LP9 tipkala su otporna na udarce i posebno su prikladni za ugradnju u najtežim uvjetima primjene, zahvaljujući visokom stupnju mehaničke zaštite IP65.

Primjenu nalaze u velikom broju slučaja, uključujući zaustavljanje u slučaju nužde kod pokretnih stepenica, otvaranje vrata, tipkala na pješačkim prijelazima za korisnike s invaliditetom itd.
Kontaktni elementi se ugrađuju u poklopac koji je pričvršćen na kućište pomoću 4 vijka. Upravljačka jedinica osigurava 6 kablovskih ulaza: 1 ulaz tip M20 / PG13.5 sa svake strane i 2 ulaza tipa M16 / PG11 na dnu kućišta.
Ulazi za kabele su "knockout" verzija i mogu se izraditi izbijanjem odgovarajućih poklopaca tijekom instalacije.

Saznaj više

 

 

Stranica 18 od 48     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi