Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Kvaliteta


Ispiši
 
KVALITETA je prioritet tvrtke LOVATO Electric. Tvrtka LOVATO Electric bila je među prvim tvrtkama u Italiji koja je  dobila certifikat ISO 9001. Bilo je to 1992. godine:  ISO 9001.

Ispiši
 
LOVATO Electric integrirao je zahtjeve sustava upravljanja okolišem u svoje procese, osiguravajući usklađenost sa zahtjevima zaštite okoliša. Na osnovu toga, LOVATO Electric od 2002. godine posjeduje certifikat ISO 14001.

 


 

 


Ispiši
 
Dugotrajna predanost tvrtke LOVATO Electric za uštedom energije i racionalnim upravljanjem potrošnjom, potvrđena je dobivanjem certifikata UNI CEI EN ISO 50001: 2018 za svoj Sustav upravljanja energijom (EMS).

 


Ispiši
 
ITvrtka LOVATO Electric primjenjuje i održava Sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu od 2014. godine, te je certificirana u skladu sa zahtjevima norme ISO 45001.

 


Ispiši
 
LOVATO Electric je definirao politiku kvalitete koja proizlazi iz primjene sustava upravljanja kako je gore navedeno.
Naši laboratoriji su kvalificirani i certificirani za provođenje tipskih ispitivanja, pod nadzorom ACAE. To nam omogućava izdavanje ACAE / LOVAG certifikata koji su priznati od strane Europske unije kao i širom svijeta. http://www.lovag.net/who-we-are/about-lovag.html
   
LOW VOLTAGE AGREEMENT
GROUP

ASSOCIAZIONE PER LA CERTIFICAZIONE 
DELLE APPARECCHIATURE ELETTRICHE
(Italian Association for the certification of electrical equipment)

 

 

ArhivaArhiva

Novi proizvodi