Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Digitalni multimetri s Rogowski zavojnicama


ArhivaArhiva
Stranica 14 od 38     

Digitalni multimetri s Rogowski zavojnicamaLOVATO Electric predstavlja digitalne multimetre s Rogowski zavojnicama. Ti novi setovi za očitavanje struje sadrže: jedan digitalni multimetar, 3 Rogowski zavojnice do 6300A, izvješće o kalibraciji. Mjerenje pomoću novih setova LOVATO Electric pruža nekoliko prednosti u usporedbi s tradicionalnim metodama očitanja struje.

Svaki pojedinačni uređaj jamči visoku mjernu točnost i preciznost. Svi setovi kalibriraju se tijekom postupka ispitivanja i isporučuju se s relevantnim izvješćem o umjeravanju kako bi se zajamčila točnost aktivne energije s greškom manjom od 1%.

Komplet nudi široke mogućnosti upotrebe u sustavima u kojima su klasični strujni transformatori s čvrstim ili razdvojivim jezgrama strujnih transformatora neprimjenjivi ili preskupi.
Zavojnica, fleksibilna, deformabilna i kompaktna (štedi prostor), omogućava brzu i neposrednu ugradnju, tako da je prikladna za naknadnu ugradnju sustava. Zahvaljujući upotrjebljenoj tehnologiji, nije potrebno kratko spajati sekundar prije isključivanja zavojnice.

Ugrađeni RS485 komunikacijski priključak omogućuje upotrebu DMG 611R ... u nadzornoj mreži s Modbus-RTU ili Modbus-ASCII protokolom
DMG 611R ... multimetar je moguće proširivati daljnjim komunikacijskim ulazima ili digitalnim ulazima i izlazima.
Može se programirati s LOVATO Electric Xpress ckonfiguracijskim softverom, a kompatibilan je s softverom  Synergy tvrtke LOVATO Electric, za nadzor i daljinsko upravljanje

Mjerenja su razna: pored standardnih mjernih vrijednosti koji su glavni parametri, kao što su visoka, niska i prosječna vrijednost za sva mjerenja, tu su i  maksimalna zahtijevana snaga i trenutne vrijednosti, neuravnotežena aktivna snaga, ukupno harmonično izobličenje (THD) i harmonička analiza napona i struje do 15. reda, te brojač sati mjerenja.

Ovaj komplet čini mjerenje bržim i svestranijim!

Saznajte više

Stranica 14 od 38     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi